За нас

STONEHARD е международна консултантска агенция за недвижими имоти, с фокус върху ексклузивно представителство на новопостроени жилищни и търговски проекти. Продаваме разнообразни нови имоти, както и преустроени площи, в много държави по целия свят. Предоставяме цялостно консултиране и посредничество за нашите клиенти , при предварителни продажби и завършено ново строителство. Регистрирана в Англия нашата компания притежава местни офиси и представителства в много държави, включващи Европа, Средния Изток, Далечния Изток, Русия, Беларус, Казахстан, Киргизстан. Нашата партньорска мрежа от местни агенти е развита в повече от 50 държави, а мениджмънт екипът ни е изцяло създаден от мултинационални експерти в сферата на недвижимите имоти, с над 15 годишен опит в посредничество при сделки на недвижимости в процес на предварителни продажби, и обслужване на международни клиенти, с различен произход и култура.

Освен подпомагането на клиенти и инвеститори, ние представляваме строителните компании и мастър агентите, в процеса на капиталови вложения при глобално разрастване и навлизане в нови пазари.

Нашият работен модел е ясен и целенасочен. Базира се на няколко основни принципа. Бизнес концепцията ни е подпомагаща всеки участник в процеса на покупко-продажба.

В настоящата постоянно променяща се бизнес среда, STONEHARD е предпочитан партньор и доказан специалист в сектора с недвижими имоти, действа своевременно и консултира адекватно ,единствено с цел да постигне успех за клиентите си. Ключови предимства на нашата бизнес стратегия:

  • Вярваме, че качествените имоти са най-добрата инвестиция, носеща възвръщаемост с минимални усилия, при нискорискови и безопасни пазарни условия, като средство за съхранение на стойността на капитала.
  • Предлагаме разнообразни глобални възможности за инвестиции в сгради ново строителство, вместващи се в различни бюджетни рамки и цели.
  • Предлагаме прецизно селектирани проекти, персонално подбрани от нашите консултанти.
  • Регулярно проучваме и наблюдаваме световни инвестиционни горещи точки, идентифицираме печеливши проекти, с минимален инвестиционен риск.
  • Провеждаме подсилващи рекламни кампании, използвайки пълния набор от традиционни и модерни промоционални канали. ГЛОБАЛНАТА ПАРТНЬОРСКАТА МРЕЖА на STONEHARD се състои от водещи строителни компании и посредници в повече от 50 държави.
  • Ние предоставяме открита и лоялна консултантска услуга, фокусирайки вниманието си върху нуждите на нашите клиенти и лични изисквания.
  • За клиентите си предлагаме професионална местна експертиза, без значение дали са инвеститори, строителни компании или посредници.
  • Нашият екип от добре подготвени специалисти и консултанти има за цел да осигури висококачествена услуга на конкурентна цена.

*Интересувате се от условия за местно представителство? ? Изпратете ни запитване...

В съвременната постоянно променяща се бизнес среда, STONEHARD е предпочитан партньор и доказан специалист в сектора с недвижими имоти, действа своевременно и консултира адекватно , единствено с цел да постигне успех за клиентите си.