Център за настройки на комуникацията

“Стоунхард” ЕООД и свързаните с дружеството лица осъществяват комуникация с теб с цел предоставяне на услуги, благодарение на личните данни, които си предоставил за съхранение и обработка.
Чрез Центъра за настройки на комуникацията можеш сам да управляваш абонамента си, като избереш какви свои лични данни да ни предоставиш, както и да определиш за какви цели да ги използваме.
С избиране на някоя или на всички отметки по-долу заявяваш, че желаеш да използваш услугата/услугите и даваш своето съгласие да съхраняваме и обработваме твоите лични данни за целите на тази услуга/услуги.


Желаете ли да получавате подобни оферти, промоционални предложения и новини от нас?

Моля да вземеш предвид, че по всяко време имаш правото и възможността да измениш обхвата на предоставеното от теб съгласие или да го оттеглиш, като ни пишеш на: gdpr@luximmo.com или посетиш страницата: Управление на персоналната комуникация

Моля да вземеш предвид, че по всяко време имаш правото и възможността да измениш обхвата на предоставенотo от теб съгласие или да го оттеглиш, като ни пишеш на: gdpr@luximmo.com или посетиш страницата: Декларация за оттегляне на съгласие за предоставяне на лични данни .