Предложете своя проект

Вие сте агент за недвижими имоти или строителен предприемач? Търсите ли нови начини, чрез които вашите проекти да достигнат световния пазар и да откриете сериозни купувачи и инвеститори в световен мащаб? Представянето на вашите проекти в STONEHARD е един от най-лесните и ефективни начини, за да достигнете до десетки хиляди потенциални клиенти и партньори по света. Ето няколко причини защо да обмислите сключване на договор със STONEHARD още днес:

  • Рекламирате в международната мрежа на STONEHARD, изградена от внимателно подбрани професионални агенти на недвижими имоти;
  • Споделяте вашите проекти с хиляди инвестиционни консултанти и финансови мениджъри от цял свят;
  • Достигате до хиляди инвеститори в световен мащаб както онлайн, така и чрез нашата пазарна мрежа, директно и чрез нашите партньори;
  • Получавате ценни съвети от нашите мениджъри как да приспособите своя проект за предлагане на пазара в различни страни;
  • Нашите опитни консултанти ще ви помогнат в работата с клиенти, при приключване на сделка и организиране и подписване на договори.

Моля, попълнете формата, за да ни съобщите повече информация за обекта. Нашият маркетинг мениджър ще се свърже с вас възможно най-скоро.


Тип комплекс


Стадий на строителство

Прикачете брошура или допълнителна информация за проекта във формат .PDF,.ZIP или .RAR архив (Максимален размер на файла 100 MB)

Знаете ли, че чрез регистриране в Stonehard за нашите международни маркетингови услуги вашият инвестиционен проект ще бъде рекламиран директно на хиляди перспективни купувачи и инвеститори в над 50 страни по света?