Хитовият комплекс "Соколиците" получи АКТ 16

14.09.2023, STONEHARD

Хитовият комплекс

Преди броени дни един от най-бързо продаваните ваканционни комплекси в нашето портфолио "Соколиците" официално получи АКТ16!

Комплексът заинтригува купувачите както със супер изгодните си цени, стартиращи от само 407 €/кв.м (без ДДС), така и с отличната си локация в една от най-красивите части на Родопите. Проектът получава името си "Соколиците" от едноименното название на скалната верига, извисяваща се 200 метра над пътя Смолян-Пампорово, чиято величествена осанка се вижда на фона на комплекса.

Проектът предлага три сгради с апартаменти (първата от които получи АКТ 16) и още една сграда - хотел с басейн, СПА и ресторант, чието завършване е предвидено в срок от 3 години.

Локацията е избрана неслучайно - в местност с отрицателна йонизация на въздуха, което е природен феномен, който допринася благоприятно за човешкото здраве.

"Соколиците" са отличен избор за покупка на имот, ако обичате планината (ски-център “Студенец” е на само 6км разстояние) или искате да генерирате доходност от отдаване под наем.

Повечето апартаменти са с югоизточно изложение и се радват на панорамни гледки към планината и скалите.

Все още налични за продажба са имоти с добри разпределения:

Студиа от € 15 700 (без ДДС)

Двустайни апартаменти от € 19 900 (без ДДС)

Тристайни апартаменти от € 40 700 (без ДДС)

Схема на плащане:

30 % при подписване на Предварителен договор;

70 % при прехвърляне на собствеността при нотариус;

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

Вижте повече за "Соколиците" тук!

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин