Юлия Теофилова е новият мениджър в семейството на Stonehard Holdings

27.04.2018, STONEHARD

Юлия Теофилова е новият мениджър в семейството на Stonehard Holdings1 - Stonehard

Юлия Теофилова е новият мениджър в корпоративната група на Stoyanov Enterprises. Тя поема управлението на офис ЛУКСИММО ВИШНЕВА в София.

Юлия е част от семейството на агенция Luximmo Finest Estates, част от Stoyanov Enterprises, вече няколко години, но бързо успя да спечели уважението на колегите си в цяла България с обективната си оценка, овладяването на всяка сложна ситуация и разрешаването на всеки заплетен казус. Неслучайно миналата година тя спечели наградата за най-колегиално отношение. Винаги коректна, отзивчива и адаптивна Юлия има богат опит в света на недвижимите имоти и несъмнени умения за сполучливо менажиране на задачи и екипи.

Пред Юлия предстои ново предизвикателство - управлението на офис ЛУКСИММО ВИШНЕВА, поддържане на високото ниво на оборот на офиса, както и планиране на дейността на кол центъра, така че той да продължи да функционира според стандарта, който тя създаде. Един доказан професионалист "поема руля" на един от най-успешните офиси на Luximmo в страната.

Целият екип на Stoyanov Enterprises пожелава на Юлия успех в новото начинание!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на STONEHARD и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с нас, за да получите разрешение.

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин