Видео огледите ще движат пазара на имоти в следващите седмици

17.03.2020, STONEHARD

Видео огледите ще движат пазара на имоти в следващите седмици 1 - Stonehard

Бързото разпространение на коронавируса изправи пред много препятствия цялото ни общество и в момента най-важното е да подходим отговорно към себе си и околните.

Въпреки създалата се ситуация обаче имотният пазар винаги е бил изключително бързо адаптивен към всякакви променящи се обстоятелства и днешните такива не правят изключение.

Stonehard, като една от най-динамично развиващите се агенции за недвижими имоти в България, ще продължава да обслужва пълноценно своите клиенти. От години имаме на разположение технологиите, нужни за провеждането на онлайн огледи, но сега те ще бъдат ползвани не само за Ваше удобство, но и за Ваша безопасност. Посредством Skype, Whatsapp или Viber нашите консултанти ще Ви запознаят с имота, който ви интересува, и ще може да получите нужната информация и съдействие сред комфорта на собствения си дом. Подписването на договори и изповядването на сделки ще се случват с предварително заявена среща в нашите офиси при най-строги мерки за безопасност.

Всички наши служители работят дистанционно и остават на Ваше разположение при нужда от консултация, пазарен анализ или отговор на всеки важен за Вас въпрос. Цялата ни администрация продължава да поддържа и всички дигитални платформи, чрез които може да се запознаете с портфолиото ни и да се свържете с нас. Разгледайте нашия сайт или профилите ни в социалните мрежи - Facebook и Instagram.

Голяма част от видео представянията на най-впечатляващите ни имоти може да видите и в нашия YouTube канал.

Винаги може да разчитате на Stonehard и целия ни професионализъм. Заставаме зад Вас и Вашите интереси в тези времена на динамични промени и сме сигурни, че с общи усилия ще успеем да се справим с всяко предизвикателство.

Бъдете отговорни към себе си и околните. Бъдете здрави!

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин