Първата копка на Via Bulgaria е вече факт

24.10.2018, 

Днес (24.10.2018г.) се състоя първата копка на хитовия проект Via Bulgaria. Строителната площадка беше официално открита в присъствието на инвеститорите от АТГ Инвест ООД, изпълнителите на проекта Дорослава и Мела Инвест, клиенти и партньори.

Via Bulgaria предизвика интереса на купувачите със своята атрактивна локация и модернистична визия, дело на младия архитект Мартин Мичев и неговия екип (FAB ООД). Сградата ще разполага с апартаменти, офиси и уникален шоурум с широко лице към бул. България. Строителни материали от най-висок клас са заложени в изграждането на проекта, а отличните разпределения предоставят комфортна жилищна среда.

Stonehard e ексклузивен партньор по продажбите и работи по офертата без комисиона от купувача!

Научете повече за проекта тук!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин