Как да не пропускате публикации от Facebook страницата на Stonehard?

10.10.2018, 

Специални настройки на Facebook дават възможност да виждате всички публикации от нашата страница

Скъпи ценители на имотите ново строителство, ние от Stonehard държим на комуникацията с Вас, за да обменяме заедно идеи и опит, свързани с развитието на новото строителство, както в България, така и в чужбин. Затова за нас е изключително важно съдържанието, което създаваме, да достига до Вас по най-добрия и бърз начин.

Промените в социалните мрежи са ежедневни и ако до вчера сте виждали всички наши публикации, а това вече се случва все по-рядко, ние знаем защо е така! С новите автоматични настройки на Facebook не виждаме всички публикации от любимите си страници, а само акценти, които социалната мрежа смята за важни. Затова е необходимо да направите сами своите настройки.

Ако искате да виждате всички публикации на Stonehard, ето стъпките, които да следвате!

1. Посетете страницата на Stonehard във Facebook - https://www.facebook.com/stonehard.bg/

2. Отидете на падащо меню Последвано, което се намира в началото на нашата Facebook страница.

3. От секция Известия изберете символ „Моливче“ за корекция

4. Тази опция за корекция ще Ви даде възможност да изберете какво да виждате от нашата страница. С избиране на опция Стандартно – Всички известия от тази страница, до 5 на ден, ще виждате всички публикации на Stonehard. Натиснете бутон Готово.

Ако желаете да следите нашите публикации в социалните мрежи, но имате проблем с Вашите настройки, не се колебайте да се свържете с нас и нашият екип ще ви съдейства.

Благодарим Ви!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин