Силвия Гочева е новият регионален мениджър на Stonehard Варна

01.05.2020, STONEHARD

Силвия Гочева е новият регионален мениджър на Stonehard Варна1 - Stonehard

С голямо удоволствие Ви информираме, че Силвия Гочева е новият регионален мениджър на Stonehard за Варна и Северното Черноморие. Тя поема управлението на екипа ни в морската столица в изключително предизвикателен момент за пазара на недвижими имоти и световната икономика, разчитайки на дългогодишния си успешен опит и експертиза в сферата, както и силната подкрепа на висшия мениджмънт на компанията.

Силвия Гочева е един от най-уважаваните експерти и разпознаваеми лица в областта на недвижимите имоти във Варна и региона. Тя е част от Stonehard още от началото на нейното създаване, като участва дейно в изграждането и налагането на високите стандарти на обслужване на клиенти и иновативния маркетинг на имоти, които са отличителни за компанията.

Силвия Гочева притежава диплома за лицензиран брокер на недвижими имоти, като непрестанно се явява на допълнителни професионални курсове и придобива нови умения в областта на търговските преговори и сделки, лидерство и мениджмънт, реклама и маркетинг. Отличава се с изключително добри комуникационни и дипломатични умения, като чрез тях успява да постигне дългосрочни партньорски отношения с клиенти и реномирани местни инвеститори. Управлява успешно продажбите в едни от емблематичните проекти ново строителство във Варна, сред които Резиденция "Симфония" и Vinitsa Dream.

Позицията Регионален мениджър за Варна и Северното Черноморие е една от ключовите за Stonehard и целият екип и мениджмънт на компанията желае успех на Силвия Гочева. Вярваме, че тя не само ще защити лидерските ни позиции в тези предизвикателни времена, но и ще успее да добави повече стойност в предлаганите клиентски услуги. Може да се свържете с нея на телефон:0882 63 83 87 , email: s.gocheva@stonehard.bg или на място в офиса на Stonehard Варна на адрес: бул."Мария Луиза" №21.

Вижте всички оферти от портфолиото на Stonehard Варна тук!

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин