Имотите в Дубай: Възможност за сигурна инвестиция по време на висока инфлация

25.11.2022, nova.bg

Имотите в Дубай: Възможност за сигурна инвестиция по време на висока инфлация1 - Stonehard

Невена Стоянова, управляващ директор на LUXIMMO, коментира пазара на луксозни недвижими имоти в София и Дубай в сегмента "На твоя страна" на Нова Телевизия.

Цената на квадратен метър при луксозните имоти достига нивата на офертите в Дубай. Това е и една от причините нашите клиенти много често да диференцират риска и да купуват имоти както в София, така и в Дубай", обобщава Стоянова.

Вижте портфолиото ни за Дубай!

"Лукс по време на инфлация е възможен и покупките на имоти висок клас бележат ръст. Независимо какви катаклизми се случват на пазара, луксозните имоти са пазар, който е много по-статичен, няма резки маневри," анализира Невена Стоянова.

Хит сред луксозните имоти са тези, които предлагат множество технологии, както и материали, които подобряват здравето на живущите.

Запознайте се с първата HEALTHY BUILDING сграда в България!

"Все повече се търсят имоти, които биха могли да изпълняват в подземната си част функция на бомбоубежища," допълва Невена Стоянова.

Може да видите целия материал тук:

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.