Нова тенденция на пазара на имоти – живот сред 10 дка зелени площи

23.08.2022, STONEHARD

Нова тенденция на пазара на имоти – живот сред 10 дка зелени площи 1 - Stonehard

Преди години хит на пазара на имоти бяха жилищата, разположени в близост до метро. В началото на пандемията зачестиха покупките на къщи около големите градове и в селата.

Какви са най-новите тенденции на пазара на имоти?

Само преди няколко дни ви представихме първия комплекс със СПА център с минерална вода у нас. Днес ще се спрем на новия хит на пазара на имоти – живот сред зеленина, при това в София.

Проектът съчетава голяма част от нуждите на столичани - не само добра локация в близост до Sofia Ring Mall и бъдещата метростанция, но и зеленина, детски площадки, барбекю, фонтани, охрана и видеонаблюдение.

Не бива да забравяме и чистият въздух, и живописната гледка към Витоша.

Бъдещите обитатели на PARK PREMIUM ще имат щастието да живеят сред 10 дка зелени площи. Районът е тих и спокоен, което го прави добър както за семействата с деца, така и за млади професионалисти, работещи в Бизнес парк София или в района около Sofia Ring Mall.

В комплекса е предвиден богато озеленен вътрешен двор от 4.3 дка с алея за разходки.

PARK PREMIUM ще се състои от 7 входа, 2 подземни етажа с гаражи и паркоместа и 6 надземни жилищни етажа с едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Жилищата се издават по БДС, на шпакловка и замазка, с 5-камерна PVC дограма, троен стъклопакет, изградена климатична инсталация и блиндирани входни врати.

Апартаментите са просторни и функционални, в по-голямата си част с изглед към Витоша, с отлични разпределения и малък процент общи части.

Проектът ще бъде газифициран. Фасадното оформление на сградата е с окачена фасада от еталбонд и HPL облицовка. Общите части са просторни, луксозно завършени, асансьорът е Orona 3G X15.

Инвеститорът на проекта е с над 20-годишен опит и богато портфолио от завършени сгради.

За повече информация относно PARK PREMIUM можете да се свържете с нас.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на STONEHARD и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с нас, за да получите разрешение.

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин