Статия в Trud.bg: Кметът Иван Портних връчи награди на изявени варненки

14.10.2021, trud.bg

Статия в Trud.bg: Кметът Иван Портних връчи награди на изявени варненки1 - Stonehard

Кметът на Варна Иван Портних връчи отличията в конкурсите "Млад предприемач и мениджър", "Жена предприемач и мениджър" и "Достойна варненка" за 2021 година, организирани от асоциациите "Да съхраним жената" и "Образование, иновации и развитие".

Конкурсите се провеждат с финансовата подкрепа на Община Варна. Тази година с приза "Достойна варненка" бе удостоена доц.д-р Силвия Благоева, заместник-ректор по учебната дейност на Икономическия университет. За мениджърка на годината бе обявена Силвия Гочева - ръководител на четири бранда за недвижими имоти за регионите Варна и Бургас. Нели Анастасова - моден дизайнер със собствен бутик, спечели наградата "Жена предприемач на годината". Награда за иновативен арт предприемач получи Мая Ерсой, а за най-успешен проектен мениджър бе отличена Виктория Николова, управител на Областния информационен център. В сферата на рекламата призът бе даден на Майа Атанасова.

На церемонията бяха връчени сертификати на 20 младежи, преминали лятно обучение по проект "Подкрепа на младите предприемачи в града на знанието".

"Поздравявам всички наградени за упоритостта и креативността, с които сбъдват своите идеи във Варна. Благодаря на организаторите за постоянството, с което продължават да търсят и отличават достойните варненци", заяви кметът Иван Портних. "Конкурсът е обществен ускорител и интегратор, стимулатор на добрите примери за честно служене, за вдъхновен труд и творчество, за иновации, за обществена оценка и популяризиране на постигнати резултати", подчерта Йорданка Ненчева, председател на Асоциация "Да съхраним жената".

Всички имоти от портфолиото на Stonehard вижте тук!

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин