В "Манастирски ливади" се изгражда пътна инфраструктура

15.12.2017, STONEHARD   Прочетете оригиналната статия …

В

Столичният квартал "Манастирски ливади" – Изток продължава да се развива и подобрява. Освен сгради ново строителство, в квартала ще се изгражда пътна инфраструктура.

Основният проблем на квартал "Манастирски ливади" е липсата на общинска собственост за строителство на улици и тротоари и трудното отчуждаване на частните имоти.

Столичната община е придобила половината от необходимите частни терени и се зае да изгради ул. "Златните мостове", ул. "Иван Кирков", ул. "Флора", ул. "Шарл Шампо" и бул. "Тодор Каблешков", съобщи кметът на София, Йорданка Фандъкова.

За 2018 година са предвидени 2 млн. лева за отчуждаването на площ от около 300 дка в "Манастирски ливади".

Публикуваната статия е превод/ преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с STONEHARD, за да получите разрешение.

Вижте оригиналната статия Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин