"Comfort Residence - Малинова Долина" получи АКТ 14 за завършен "груб строеж".

23.06.2022, STONEHARD

Луксозната сграда от портфолиото на реномираната строително-инвестиционна компания TASKOV & STOYANOV - "Comfort Residence - Малинова Долина" получи АКТ 14 за завършен "груб строеж".

Строително-монтажните работи по жилищната сграда напредват съгласно утвърдения график. Към днешна дата се извършват следните дейности:

• Приключени кофражни и бетонови работи по обекта;

• Завършена зидария до 4 жилищен етаж;

• Предстои декофриране на последен етаж;

• Предстои работа по покрива и зидарията на 5 етаж.

"Comfort Residence – Малинова долина" е удобно разположена в нов жилищен район с голям потенциал за развитие, намиращ се на границата на кварталите "Малинова долина" и "Студентски град", около току-що изградения булевард "Професор Крикор Азарян". В непосредствена близост са Национална спортна академия, Зимния дворец и бъдеща станция на метрото. В района ще откриете още търговски центрове, магазини, ресторанти, а посредством Околовръстен път и Симеоновско шосе се достига бързо до всяка точка на столицата.

Имотите в сградата са изключително подходящи за покупка с цел постоянно обитаване или инвестиционно, с цел отдаване под наем, предвид близостта си до университетите на Студентски град. Само на няколко минути с автомобил е и Бизнес парк София.

Проектът предлага оптимално разпределени апартаменти с ниски разходи за поддръжка и отопление и луксозно изпълнени общи части. За максимален комфорт на живущите ще бъде осигурено и професионално управление на сградата.

Резервирайте своя нов имот в "Comfort Residence - Малинова долина"!

Налични за продажба са:

Двустайни апартаменти от €73 211

Тристайни апартаменти от €142 335

Без комисиона от купувача!

Вижте повече за офертата тук!

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин