Изпълнителният директор на STONEHARD.BG посети изложението IREX в Ню Делхи, Индия

06.10.2016, STONEHARD

Основателят и изпълнителен директор на STONEHARD.BG, Никола Стоянов, посети Международното изложение за луксозни имоти в Ню Делхи, Индия, което се проведе в хотел „Ashok“ от 7 до 9 октомври 2016.

IREX 2016 е първото и най-голямо изложение за международни имоти в Индия. Провежда се поредна година в административния център на голямата азиатска страна. Изложението бързо заслужи признание сред клиенти и инвеститори от Индия, представяйки изключителни инвестиционни възможности в десетки страни по света, сред които водещи международни предприемачи от САЩ, Канада, Великобритания, Европа, ОАЕ, Австралия, Тайланд и Шри Ланка.

С посещението си на това събитие международната консултантска компания за ново строителство STONEHARD (UK) и в частност нейното българско подразделение укрепи отношенията си с настоящи партньори в Индия и Азия и намери нови възможности за развитие на продажбите на български имоти чрез сътрудничество с някои от най-добрите местни агентски мрежи.

Иновативният и ефективен бизнес модел на STONEHARD се основава на взаимно изгодни дългосрочни партньорства със стотици строително-предприемачески компании, мастър-агенти и местни суб-агенти, работещи по целия свят. Нашият маркетингов подход е насочен основно към създаване на световна "affiliate" мрежа за промотиране и продажби на имоти в проекти ново строителство, както и инвестиционни имоти, разположени основно в Европа и в частност България.

Нашите партньори строителни-предприемачи могат да разчитат на безупречна платформа за реклама и представяне на техните нови проекти сред неограничен брой крайни клиенти и инвеститори в над 50 страни по целия свят.

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин