Д-р Гергана Цанкова е новият Търговски директор на STOYANOV ENTERPRISES

11.07.2023, STONEHARD

Д-р Гергана Цанкова е новият Търговски директор на STOYANOV ENTERPRISES1 - Stonehard

Д-р Гергана Цанкова е новият Търговски директор на STOYANOV ENTERPRISES. Тя е част от корпоративната група повече от 5 години и от юли 2023 става част от управителния й съвет.

Гергана Цанкова ще ръководи търговските екипи на брандовете LUXIMMO, SUPRIMMO и STONEHARD в цялота страна и ще отговаря за нивото на предлаганата услуга в офисите на всички агенции, част от STOYANOV ENTERPRISES.

Д-р Гергана Цанкова е и директор на LUXIMMO ACADEMY, която обучава младите специалисти, които стават част от най-голямата агенция за луксозни имоти в България.

Гергана е доказан специалист в недвижимите имоти, а зад гърба си има множество квалификации в няколко различни сфери - бакалавър "Икономика на отбраната и сигурността", три магистърски степени "Икономика на отбраната и сигурността", "Интелектуална собственост и творчески науки", "Мениджмънт на недвижимата собственост", докторантура "Икономика и управление" към УНСС.

Невена Стоянова, управляващ директор на LUXIMMO, коментира повишението на Гергана Цанкова: "В годините тя се доказа като изключително проактивен професионалист и е безупречна в документалните си познания и умението да обхваща цялостно всичко в една сделка. Успех, д-р Цанкова!"

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин