Стоунхард отвори нов офис във Франкфурт, Германия

01.06.2016, Людмила Рачева

С удоволствие съобщаваме за откриването на първия офис на "Стоунхард" в Германия, в град Франкфурт на Майн. Екипът на новия офис се състои от професионалисти в сферата на инвестиционните имоти и специалисти в немското и международно право.

Основните задачи на офиса на „Стоунхард“ във Франкфурт на Майн са насочени към намиране на подходящи инвестиционни проекти в Германия за международните ни клиенти, както и към консултиране и помощ на местните клиенти, заинтересовани да придобият имот в чужбина.

Нашият местен екип е обучен да предоставя услуги на клиенти, търсещи купуване на имоти с цел отдаване под наем, ваканционни имоти тип „втори дом в чужбина“ за почивка или постоянно преместване и за други инвестиционни цели.

Контакти на офиса във Франкфурт

Имоти в Германия...

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на автора и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с автора, за да получите разрешение.