"Boutique Residence - Южен парк" получи АКТ 16

26.08.2022, STONEHARD

Строително-инвестиционна компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ съобщава с голямо удоволствие, че жилищната сграда в кв. "Гоце Делчев" – “Boutique Residence - Южен парк” вече притежава Удостоверение за ползване и издаден АКТ 16.

Изразяваме своята благодарност за гласуваното доверие и честитим на всички новодомци, решили да закупят жилищен имот в сградата, още в процеса на строителство. С гордост можем да кажем, че проектът беше изпълнен изключително качествено.

“Boutique Residence - Южен парк” е първата сграда от новата серия проекти на ТАСКОВ & СТОЯНОВ, позиционирани в най-високия сегмент на жилищното строителство. В строителството са вложени материали и технологии от най-висок клас, в т.ч. тухли Wienerberger, окачена фасада HPL, алуминиева дограма с троен стъклопакет, общи части с полиран гранит, луксозен асансьор KONE и други модерни решения от световно известни производители.

Към днешна дата свободни за продажба остават ограничено количество апартаменти и паркоместа:

• Тристаен апартамент от €295 000;

• Двустаен апартамент от €150 000;

• Паркоместа от €25 000.

Повече информация за проекта “Boutique Residence – Южен парк” може да прочетете тук.

Настоящата статия е авторска и правата върху нейното разпространение принадлежат на нейния автор. Всички снимки, текстове, видео клипове, графични материали и банери в тази статия са собственост на STONEHARD и са защитени по закона за авторското право на Република България. Ако желаете да използвате информацията в тази статия, моля свържете се с нас, за да получите разрешение.

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин