Atlantis Barcode вече притежава влязло в сила Разрешително за строеж

05.11.2021, STONEHARD

Atlantis Barcode вече притежава влязло в сила Разрешително за строеж1 - Stonehard
Atlantis Barcode вече притежава влязло в сила Разрешително за строеж2 - Stonehard
Atlantis Barcode вече притежава влязло в сила Разрешително за строеж1 - Stonehard
Atlantis Barcode вече притежава влязло в сила Разрешително за строеж2 - Stonehard

Щастливи сме да съобщим, че поредният проект на реномираната строително-предприемаческа компания “Атлантис България Холдинг” - “Atlantis Barcode” е вече с влязло в сила строително разрешение.

Модерният комплекс с апартаменти и търговски обекти е ситуиран в един от уредените квартали в София – "Люлин-5". Намира се на комуникативно място на булевард "Д-р Петър Дертлиев“, срещу блок 540, в непосредствена близост до кръстовището с булевард „Панчо Владигеров“ и магазин Lidl. Непосредствено пред комплекса има спирки на градски транспорт, а достъпът до метростанция „Люлин“ и Околовръстен път на София е в рамките на няколко минути. „Atlantis Barcode” щe се състои от две 8-етажни сгради с общо 90 броя апартамента (двустайни, тристайни и четиристайни), с площи, вариращи от 56.84 м² до 123.20 м². Към днешна дата 45% от жилищата вече са резервирани с платен депозит, още в етапа на предварителните продажби.

Строително-предприемаческа компания "Атлантис България Холдинг" е с над 25 години опит в изграждането на жилищни, търговски и обществени обекти по южното Черноморие. Реализираните до момента сгради са с над 86 000 кв.м. площ и над 9 000 кв.м. обществено обслужване.

"Атлантис България Холдинг" е отличен с награда „Инвеститор на годината за България за 2018-та година“, номиниран за награда "Фасада на годината" за 2019-та година и спечелил награда за "Сграда на годината" за 2020-та година.

Повече информация за проекта и ценова листа със свободните имоти за продажба може да видите тук!

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин