Архитектите и инвеститори на Bissera и Cherkovna Residence със специална награда "Сграда на годината 2019"

12.12.2019, STONEHARD

Архитектите и инвеститори, които стоят зад бестселър проектите на Stonehard Cherkovna Residence и Bissera Residence, бяха отличени на престижния конкурс "Сграда на годината 2019". Арх. Габриела Джамбазова и арх. Павел Иванов от студио Art New Vision получиха специалната награда в категория "Производствени и логистични сгради" за своя мултифункционален комплекс Пивоварница Каменица. Тя е един уникален по рода си проект, който преобрази напълно територията на бившата пивоварна в Пловдив. Архитектите твърдят за комплекса: „Както производството на бира стъпва на традицията от 1881 г., но постоянно се развива и използва най-съвременни технологии и материали, така и ние във визията на сградата сме се постарали да уловим традиционния дух на стара фабрика за производство на бира, но прочетен по модерен начин. Откроява се тухлата (основен градивен материал в миналото), комбиниран с леки, ажурни стъклени фасади“.

Комплексът включва микропивоварна за производство на крафт бира, посетителски център, ресторант - бирария, магазин, парково пространство и отворена амфитеатрална сцена за културни и социални събития.

Арх. Габриела Джамбазова и арх. Павел Иванов за познати и доказани имена в сферата на жилищното строителство като най-успешните им проекти са част от портфолиото на Stonehard. Cherkovna Residence, която вече е в напреднал етап на изграждане е разположена на метри от новата метростанция "Владимир Вазов" в столичния кв. Сухата река. Тя очарова купувачите с елегантната си визия, добри разпределения и кокетен озеленен вътрешен двор. Бързият достъп до улица "Оборище" и идеалния център на София пък я правят предпочитана от любителите на градската динамика.

Локацията на Bissera Residence също е внимателно подбрана - в спокойния кв. Слатина. Районът се без прекомерно застрояване и се отличава с приятна семейна среда. В близост се намират множество удобства - голямо училище, супермаркети и един от най-хубавите паркове в столицата - "Гео Милев".

И двата проекта се предлагат от Stonehard без комисиона от купувача!

Разберете повече за Bissera Residence тук!

Разберете повече за Cherkovna Residence тук!

Всички новини и статии Абонирайте се за нашия бюлетин