Семинар за имоти ново строителство в София (16.05.2020 г.)

Stonehard организира втори специализиран СЕМИНАР ЗА НОВО СТРОИТЕЛСТВО в София на 16 май (събота) от 10.30 ч. в зала „Шипка” на хотел Crystal Palace, на адрес ул. Шипка 14.
Семинарът е предназначен за ЧАСТНИ ЛИЦА. Не е подходящ за агенции и инвеститори! Ако сте брокер или инвеститор/строителен предприемач и имате желание за сътрудничество с нас, моля свържете се с нашия отдел "Партньорска мрежа" на тел: 0889 008 271.
По време на събитието, организирано с подкрепата на Пощенска банка — жилищно кредитиране, консултантите на Stonehard ще представят селекция от актуални нови жилищни проекти в столицата. За своите клиенти сме подбрали най-интересните проекти, предлагащи най-добра комбинация от квартал — цена — качество на строителство и материали. Част от проектите вече имат и получен АКТ 14, други са в начален етап на строитеслтво, с трети тепърва предстои да стартират.

Ще обсъдим тенденциите и текущото състояние на пазара, ценови равнища, ипотечно финансиране на покупка "на зелено", предстоящи нови проекти и всякакви други важни въпроси, касаещи тази материя. Ще имате възможност да се срещнете персонално с топ специалисти в областта на имотите ново строителство, ще може да им зададете своите въпроси по време на лична консултация с тях.

Само по време на семинара ще може да научите ПЪРВИ всички подробности за най-новия луксозен проект Boutique Residence на строително-инвестиционната компания ТАСКОВ & СТОЯНОВ, разположен на входа на Южния парк в София!

ЩЕ ПРЕДЛОЖИМ СПЕЦИАЛНИ ОТСТЪПКИ, БОНУСИ И ПОДАРЪЦИ ЗА ИМОТИ, РЕЗЕРВИРАНИ ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА!
Само за клиентите на Stonehard и нашия кредитен център SUPER CREDIT Пощенска банка ще предложи преференциални условия за кредитиране, от които ще може да се възползвате само чрез присъствието си на семинара!

Местата на семинара са силно ограничени! Регистрирайте се предварително и запазете своето гарантирано място, като изпратите имейл на seminar@stonehard.bg или се обадите по телефона на Рени Делякова - 0889 007 010.

ПРИСЪСТВИЕТО НА СЕМИНАРА Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Проектите ще бъдат презентирани от водещите експерти по имоти ново строителство на Stonehard: Йоана Донковска, Любин Чаков, Юлита Гърбева, Светослав Друмев и Дора Керемидчиева.

Очакваме Ви!
Покажи пълния текст... Скрий текста...

Дата и място на провеждане на семинара

Дата и час: 16.05.2020 г. (събота) от 10.30 ч.

Място: х-л Crystal Palace, зала “Шипка”

Адрес: гр. София, ул. Шипка №14

Топ комплексите, които ще представим на семинара

Официална програма на семинара

  • от 10:30 до 11:10 ч. - Представяне на топ проектите ново строителство с АКТ 14
  • от 11:10 до 11:40 ч. - Представяне на топ проектите ново строителство в начален етап
  • от 11:40 до 12:00 ч. - Презентация на Пощенска банка и нейните програми за жилищно кредитиране
  • от 12:00 до 14:00 ч. - Възможност за лична среща-разговор с експерт от Stonehard

За нас

Stonehard е първата българска агенция, специализирана в маркетинга и продажбите на имоти ново строителство. Компанията предлага ексклузивно нови жилищни проекти, само от доказани инвеститори, с изградена безупречна репутация. Портфолиото на компанията включва над 450 обекта във всички големи градове и курорти на България. Stonehard работи в качеството си на "мастър агент" за повечето сгради и комплекси и продава жилищата в тях на принципа "ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА, БЕЗ КОМИСИОНА!"
Stonehard разполага с повече от 18 партньорски офиса в столицата и във всички големи градове и курорти в България. Ние сме официален или ексклузивен агент по продажбите за множество утвърдени и доказани инвеститори в столицата, големите градове и топ курортите в страната, защото през последните 17 години сме доказали, че ЗНАЕМ КАК ДА ПРОДАВАМЕ ИМОТИ “НА ЗЕЛЕНО”!

Можем да предложим на клиентите си покупка на имоти в около 500 новостроящи се и новопостроени сгради на територията на цяла България, при възможно най-изгодните условия на пазара! За почти всички проекти, които предлагаме в портфолиото си ние работи на принципа ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА, БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА. Освен това предлагаме множество безплатни след продажбени услуги и бонуси за клиентите си, които правят покупката на имот в строеж значително по-изгодна, именно ако се ползват нашите услуги!

Защо да се доверите на STONEHARD.BG в търсенето на мечтания имот ново строителство?

СПЕЦИАЛИЗИРАНА агенция, работеща изключително в сферата на новото строителство;
ОГРОМЕН ИЗБОР от актуални проекти във всички квартали на столицата, областните градове и курортите в цялата страна;
БЕЗЦЕННА ПРОФЕСИОНАЛНА ПОМОЩ и консултация за правилен избор на качествен проект и надежден инвеститор!
Осигуряваме на клиентите си ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ при провеждане на търговски преговори с инвеститора и договаряме МАКСИМАЛНО ИЗГОДНИ условия за плащане!
Работим БЕЗ КОМИСИОНА от купувача за повечето проекти!
Предлагаме СУПЕР АТРАКТИВНИ условия за покупка на имот ново строителство чрез предоставяне на много БОНУСИ И ОТСТЪПКИ, които ще получите само при нас — безплатна имуществена застраховка, до 20% отстъпки от ремонт и обзавеждане, безплатно отдаване под наем на имота, безплатна препродажба на имота и др.
Изключително ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ за ипотечно финансиране само за клиентите на Stonehard от нашия кредитен център SUPER CREDIT. За Вас договаряме възможно най-ниски лихви и процент самоучастие. Осигуряваме оферти за финансиране от няколко различни банки и Ви помагаме да изберете НАЙ-ИЗГОДНАТА за Вас!
Покажи пълния текст... Скрий текста...

Запишете се за участие на семинара. Свържете се с нас!

Само предварително регистрирани участници могат да присъстват на семинара! Местата са силно ограничени. Регистрирайте се предварително и запазете своето гарантирано място!

ВАЖНО! Семинарът е предназначен за ЧАСТНИ ЛИЦА. Не е подходящ за агенции и инвеститори. При желание за сътрудничество с нас, моля свържете се на +359 889 008 271 или на e-mail: seminar@stonehard.bg.


Ако имате нужда от допълнителна информация за семинара или желаете да се запишете, моля, свържете се с наш консултант на контактите по-долу!

Може да се регистирате и с обаждане по телефона в работно време:
+359 889 007 010

Ако предпочитате, регистрирайте се, като изпратите имейл на:
seminar@stonehard.bg